Yağları Eritmek İçin Ne Yapılabilir?
Vücudumun belli bölgelerindeki yağlar için ameliyatsız tek seanslık ne gibi yöntemler var? Bilgi verebilir misiniz?
Selam aklımda daha önce kalçamdaki fazla yağlanmalar için zeltiq yaptırmak vardı. Ancak zeltiq coolsculpting ten başka neler yaptırabileceğimi de öğrenmek için size sormak istedim. Yağları eritmek için ne yapılabilir?
Çok fazla kilo probleminiz olmasa bile, bazı bölgelerde dirençli yağ dokuları bulunabilir. Bu yağ dokuları bölgesel fazlalık ve orantısızlık yaratabilir. Bölgesel fazlalıkların tedavisi için Zeltiq CoolSculpting yönteminden başka, Vshape,Inmode ve Velashape tedavilerinden de yararlanabilirsiniz. VShape bölgesel zayıflama tedavisi, yağ hücrelerini parçalayarak sonuç alan güvenli ve ameliyatsız vücut şekillendirme tedavisidir. VelaShape ise radyo frekanslı incelme teknolojisi ise ciltte oluşan portakal kabuğu görünümünün yok edilmesinde kullanılan en etkili yöntemlerden biridir.
Merhaba son zamanlarda çok fazla kilo aıp verdim ve vücudumun bazı bölglerinde fazlalıklarım kaldı gitmiyor. hal böyle olunca bende yağları eritmek için yapılabilecek şeyleri düşünmeye başlarım. Alternatif yoldan bişeyler arıyorum spor zaten yapıyorum ama yetmiyor. Yağları eritmek için ne yapılabilir?
Bölgesel yağlanmalardan diyet ve spor yapmanıza rağmen kurtulamıyorsanız ya da vücudunuzda sarkmalar oluştuysa Zeltiq CoolSculpting, Inmode ,VShape ve VelaShape yöntemlerinden faydalanabilirsiniz. Bölgesel incelme tedavileri, dirençli lokal yağ hücreleri için uygulandığı için, hastanın daha sağlıklı görünmesini ve rahat hissetmesini sağlar. Daha detaylı bilgi edinebilmek için internet sitemizin tedaviler bölgesini inceleyebilirsiniz.
Zeltiq CoolSculpting, belin yan kısımlarındaki fazlalıklar, çene altı, kollar, üst ve alt karın, bacaklar, göbek, kalça, sırt, sutyen altındaki katlar ve basen gibi tüm bölgesel fazlalıklarda etkili bir tedavidir. Her bölge için tek seans yeterlidir. Tedavi sırasında cihaz, yağ hücrelerinin bulunduğu alanı kontrollü bir şekilde dondurur fizyolojik olarak cilt altı yağ dokusunu 4 derece ile -4 derece arasında değişen ısılarda soğutmak yağ hücrelerinde donma etkisi yaratır. Böylece yağ hücrelerinde programlanmış bir hücre ölümü süreci tetiklenmiş olur. soğutulan yağ hücreleri düşük ısılarda yaşayamadıkları için parçalanır ve bir süre sonra da karaciğer yardımıyla vücuttan atılırlar.